Ineke van Dijk

Exporteren naar het buitenland
Bent u ondernemer en overweegt u om te exporteren naar het buitenland? Als erkende SIB-adviseurs begeleiden wij deze trajecten. In dat geval heeft u ook mogelijk recht op korting als u ons inschakelt om u te helpen bij het onderzoeken van de mogelijkheden en het maken van een concreet actieplan.

Samen onderzoeken we de mogelijkheden en risico’s in het buitenland. We werken toe naar een concreet actieplan voor een internationaliseringsstrategie. In ongeveer 3 tot 5 sessies doorlopen we de volgende stappen:

1. Motivatie, ambitie en onderscheidend vermogen
We kijken waar zich de kansrijke exportmarkten voor u bevinden, op basis van uw ambitie en het onderscheidend vermogen van uw product/dienst en onderneming.

2. Marktinformatie
Vervolgens onderzoeken we hoe aantrekkelijk deze markten zijn.

3. Interne analyse
En als laatste inventariseren we wat nodig is om succesvol te worden op deze markten. Zo heeft u aan het einde van het traject een concreet actieplan.

Het RVO stelt hier momenteel een voucher beschikbaar van € 2.400 (exclusief 21% btw). U betaalt zelf de btw kosten van € 504 btw. Deze kunt u weer terugvragen in uw btw-aangifte. Zo kost het u niets.

Meer informatie hierover vindt u op de website van het RVO

Wilt u gebruik maken van ons coachingstraject? Neem contact met mij op.